Ремонт доріг і новий дитячий садок: Ігор Терехов зустрівся з жителями Слобідського району
21 лютого 2021 18:57 ЖКГ
Ремонт доріг і новий дитячий садок: Ігор Терехов зустрівся з жителями Слобідського району Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 21 лютого, провів виїзні зустрічі з жителями декількох мікрорайонів у Слобідському районі міста.

Звернення харків'ян переважно стосувалися вирішення житлово-комунальних питань. Протягом декількох годин Ігор Терехов спільно з керівниками профільних департаментів та комунальних підприємств спілкувався з жителями будинків по вул. Зерновій, 53-а, 53-в, вул. Матросова, 8, вул. Монюшка, 3-а, 14, 16, вул. Киргизькій, 9, пр. Героїв Сталінграда, 25, бул. Жасминовому, 6-б, 8-а та ін. Всі звернення харків'ян на місці були зафіксовані та взяті до роботи.

Після зустрічі Ігор Терехов зазначив, що жителі району порушували дуже багато питань, пов'язаних з ремонтом під'їздів, покрівель, підвалів і внутрішньоквартальних доріг. За його словами, до ремонтних робіт на деяких локаціях стануть вже з понеділка. Ті ж роботи, які залежать від погодних умов (ремонт доріг та благоустрій прибудинкової території), почнуться навесні.

Наприклад, у дворі будинку по бул. Жасминовому, 8-а з'явиться велика локація для відпочинку. Після будівництва в центрі двору утворився природний пагорб, який комунальники планують вирівняти. Також у дворі з'явиться новий дитячий майданчик і спортивні локації, де жителі мікрорайону зможуть грати в футбол і баскетбол.

Крім того, жителі Слобідського району звернулися до Ігоря Терехова з проханням відновити на вул. Зерновій дитячий садок, приміщення якого 15 років тому було передано у власність податкової адміністрації. Вони зазначили, що оскільки в районі в останні роки активно будують нові житлові будинки, місць у дитячих садках не вистачає.

«Це приміщення знаходиться в дуже занедбаному стані, але ми готові його відновити. Зараз я буду ініціювати його передачу на баланс міста. Дитячий садок дуже потрібний району. Ми повністю його реконструюємо, відкриємо нові групи і запустимо туди діток», - сказав Ігор Терехов.

Після зустрічі він також зазначив, що до нього надійшло дуже багато звернень від мешканців відомчих гуртожитків. За його словами, з цими будинками в місті склалася непроста ситуація. Багато підприємств, на балансі яких знаходяться ці будівлі, закриваються або стають банкрутами, а значить, не можуть забезпечити нормальне обслуговування житла. Ігор Терехов підкреслив, що зробить все можливе, щоб домовитися з керівництвом підприємств про передачу гуртожитків у комунальну власність міста. Як тільки у міської влади з'являться необхідні повноваження, відповідні комунальні служби почнуть виконання необхідних робіт з ремонту та благоустрою територій.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини