Харків'янам вручать премію міської ради
02 грудня 2020 10:50 Місто
Харків'янам вручать премію міської ради Низці викладачів, комунальних працівників, громадських діячів і спортсменів присудили Премію Харківської міської ради 2020 року.

Відповідне рішення було ухвалене сьогодні, 2 грудня, на сесії Харківської міської ради.

Премія присуджується в десяти номінаціях: «Розвиток самоорганізації населення»; «Промисловість, підприємництво, будівництво, транспорт і зв'язок»; «Освіта і наука»; «Охорона здоров'я та соціальний захист»; «Розвиток фізичної культури і спорту»; «Житлово-комунальне господарство, благоустрій та екологія»; «Творчі досягнення»; «Зміцнення міжнародних зв'язків»; «Правове забезпечення діяльності місцевого самоврядування та зміцнення правопорядку»; «Журналістика та засоби масової інформації».

Цього року для присудження премії було подано 29 кандидатур. Серед них - працівники комунального і житлового господарства, медпрацівники, підприємці, громадські діячі, директори навчальних закладів, спортсмени, діячі мистецтва, викладачі, колективи підприємств.

З повним списком лауреатів премії можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, щорічна премія Харківської міської ради була заснована в 2009 році і присуджується за вагомий внесок у вирішення соціально-економічних питань та розвиток місцевого самоврядування. За цей час її присудили близько 350 харків'янам.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини