У Муніципальній галереї пройде презентація проекту Романа Мініна «Золото нації»
11 березня 2019 14:52 Культура
У Муніципальній галереї пройде презентація проекту Романа Мініна «Золото нації» Презентація третьої частини проекту популярного українського художника Романа Мініна «Золото нації» відбудеться 12 березня в Харківській муніципальній галереї.

Автор покаже експонати, які мають відношення до концептуального мистецтва в різні періоди його творчості, - інсталяції, м'які об'єкти, відео- та фотоархів.

Початок заходу - о 17:00.

Зазначимо, проект «Золото нації» проходить у Харківській муніципальній галереї з 21 лютого по 18 березня. Виставка розділена на три частини: промонументальний живопис, експресивний живопис і концептуальна творчість.

На закритті спільного проекту в понеділок, 18 березня, відбудеться вечір-презентація нової ідеї Романа Мініна - організації «Посольство художників». Початок - о 19:00.

Довідка. Роман Мінін - сучасний український художник. У 2008 році закінчив Харківську академію дизайну і мистецтв. У 2009 році отримав медаль «Талант і покликання» Всесвітнього альянсу «Миротворець». Брав участь у багатьох престижних виставках і фестивалях. Спільно з Харківською муніципальною галереєю організував фестиваль «Street art».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини