У Харкові презентували карти допомоги особам, які постраждали від насильства
07 грудня 2018 16:57 Суспільство
У Харкові презентували карти допомоги особам, які постраждали від насильства Презентація карт переспрямування з надання допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі, відбулася сьогодні, 7 грудня, в актовій залі Держпрому.

У заході взяли участь представники Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради, Головного управління Національної поліції в Харківській області, патрульної поліції, районних комітетів у справах сім'ї, молоді та спорту, районних служб у справах дітей, міського та районних центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, громадських організацій.

Учасникам заходу були представлені і роздані карти переспрямування по кожному району міста Харкова, в яких вказана інформація (назви, адреси, телефони) про обласні, міські та районні установи та організації, що надають медичні, правоохоронні, правові, адміністративні, соціальні, соціально-психологічні послуги постраждалим від насильства громадянам. Картами будуть забезпечені всі співробітники організацій, установ, які здійснюють роботу з попередження насильства. Наявність у кожного фахівця бази даних суб'єктів соціальної та правоохоронної роботи дозволить значно поліпшити в місті роботу з громадянами, які постраждали від насильства, розширити кількість послуг, які отримуватимуть жителі Харкова, посилити їх правову і соціальну захищеність.

Захід відбувся в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини