Харків готується до снігопадів
24 листопада 2018 14:59 Місто
Харків готується до снігопадів Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов сьогодні, 24 листопада, провів нараду, присвячену роботі міських служб в умовах снігопадів.

У зв'язку з несприятливим прогнозом погоди на найближчі дні, він доручив директорам департаментів та комунальних підприємств підготувати всі наявні ресурси для боротьби зі снігом.

«Акценти повинні бути зроблені на прочищенні центральних автомагістралей і підходів до шкіл, дитсадків та лікарень, на прибиранні біля зупиночних павільйонів міського електротранспорту. На прибудинковій території працюватимуть двірники, у них є необхідний інвентар, техніка, піщано-сольова суміш для посипання тротуарів», - зазначив Ігор Терехов.

Як повідомив директор Департаменту будівництва і дорожнього господарства Володимир Чумаков, дорожники повністю готові до зими, всі снігоприбиральні машини переведені на зимовий режим роботи, створені чергові бригади, які, у випадку необхідності, працюватимуть на дорогах у цілодобовому режимі.

Щоб не було обмерзання контактної мережі і рейок міського пасажирського електротранспорту, вночі на маршрутах ходитимуть чергові трамваї і тролейбуси.

«Ми повинні спокійно підготуватися до першого снігопаду, щоб місто пережило його без проблем. Для цього у нас є всі можливості. Розчищення доріг, стабільна робота транспорту і соціальної сфери - все повинно функціонувати в нормальному режимі», - підкреслив Ігор Терехов.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини