У Харкові відкривається інклюзивний коворкінг
24 жовтня 2018 14:16 Суспільство
У Харкові відкривається інклюзивний коворкінг Інклюзивний коворкінг «Доступна зайнятість» відкриє свої двері для відвідувачів 25 жовтня у Харківському міському центрі зайнятості (вул. Шевченка, 137-а, к. 105).

Як повідомили організатори, в інклюзивному коворкінгу встановлена ​​спецтехніка і вдосконалений дизайн приміщення. Індивідуальні та групові послуги адаптовані до потреб різних категорій населення, в тому числі осіб з дітьми, людей з порушеннями зору, слуху, опорно-рухового апарату.

Інклюзивний коворкінг відкриється майстер-класом «Професія на дотик». Майстер-клас проведе шеф-кухар кулінарної студії «Кухня», який навчить гостей робити шоколадне печиво.

Початок - о 12:00.

Подібні заходи проводитимуться в інклюзивному коворкінгу з 9:00 до 16:00 (за графіком). Анонси заходів і форми для реєстрації на них доступні на сторінці Харківського міського центру зайнятості в соціальній мережі «Фейсбук». Відвідувачі також зможуть отримувати індивідуальні консультації, працювати з комп'ютерною та оргтехнікою. Всі послуги безкоштовні.

Для уточнення інформації можна звертатися до відділу інформаційної роботи та зовнішніх зв'язків обласного центру зайнятості за тел.: (057) 757-52-72.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини