У харківському ліцеї відкрили культурно-спортивний комплекс
19 жовтня 2018 17:44 Освіта
У харківському ліцеї відкрили культурно-спортивний комплекс Відкриття нового культурно-спортивного комплексу відбулося сьогодні, 19 жовтня, в Харківському приватному ліцеї «Професіонал».

Під час свята секретар Харківської міської ради Олександр Новак нагадав, що кілька років тому виконком міськради підтримав ініціативу ліцею і дав дозвіл на будівництво цієї споруди.

«У Харкові приділяється велика увага розвитку спорту, успішно реалізується відповідна програма. За останні роки ми значно зміцнили матеріально-спортивну базу шкіл: були реконструйовані понад 70 стадіонів, почали відкриватися спортмайданчики в дитячих садках. Це буде пріоритетом і в подальшій нашій роботі. Упевнений, що з відкриттям культурно-спортивного комплексу в ліцеї «Професіонал» помітно збільшаться можливості учнів брати участь у спортивному житті міста. Нехай тут завжди панує спортивний дух, проходять яскраві свята і здобуваються гучні перемоги!» - зазначив Олександр Новак, виступаючи перед ліцеїстами.

Також він передав навчальному закладу футбольні, волейбольні та баскетбольні м'ячі від Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини