Регіональний центр послуг відвідали понад півмільйона людей
04 вересня 2018 16:20 Суспільство
Регіональний центр послуг відвідали понад півмільйона людей Один рік виповнився з моменту відкриття Регіонального центру послуг на пр. Тракторобудівників, 144.

Нагадаємо, 1 вересня 2017 року він був відкритий за участю Президента України Петра Порошенка. Зараз там обслуговують жителів міста і Харківської області, а також приймають відвідувачів з інших регіонів країни і переселенців.

Як повідомила директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Вікторія Китайгородська, на сьогоднішній день Регіональний центр послуг є найбільшим в Україні.

«Його унікальність в тому, що в єдиному просторі при взаємодії з 84 органами ми надаємо 400 видів послуг - пенсійних, адміністративних, соціальних, фіскальних, реєстраційних. Оперативність, відкритість, доступність, прозорість - це основні принципи нашої роботи. За рік у центрі сформувався професійний, дружний колектив, і ми приділяємо велику увагу навчанню наших співробітників», - зазначила Вікторія Китайгородська.

Керівник Регіонального центру послуг Оксана Попова розповіла, що на сьогодні найбільш популярними послугами залишаються оформлення закордонного паспорта, реєстрація місця проживання та реєстрація бізнесу.

«Звичайно ж, затребуваними є послуги Пенсійного фонду, послуги управління праці та соціального захисту населення, оформлення субсидії. Також звертаю увагу наших заявників, що у нас можна залишити звернення до міського голови. Ця послуга набирає у нас популярність, і все більше людей звертаються з заявами», - повідомила Оксана Попова.

За рік роботи Регіональний центр послуг відвідали понад 550 тис. осіб. До речі, будівля повністю пристосована для людей з обмеженими можливостями, а працівники центру знають мову жестів, необхідну для спілкування з відвідувачами, що мають вади слуху. І, як зазначила Вікторія Китайгородська, попереду ще чимало планів щодо поліпшення якості роботи.

«Ми не зупиняємося на досягнутому, щодня працюємо над оптимізацією, спрощенням системи отримання послуг. Крім цього, ми велику увагу приділяємо такій категорії громадян, як люди з обмеженими можливостями, і плануємо найближчим часом запустити надання послуг з виїздом додому», - розповіла директор департаменту.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини