Будівництво дороги за оперним театром прискорять
31 серпня 2018 17:26 Інфраструктура
Будівництво дороги за оперним театром прискорять Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов сьогодні, 31 серпня, здійснив обхід по декількох об'єктах, що реконструюються, і провів на місці робіт нараду з директорами профільних департаментів та підрядних організацій.

Спочатку віце-мер ознайомився з роботами на дорозі, що будується за Харківським національним академічним театром опери та балету імені М. В. Лисенка, яка з'єднає вул. Римарську і вул. Клочківську, і закликав будівельників прискорити темпи робіт.

«Роботи йдуть повільно, хоча для цього є об'єктивні причини - винос кабелів, яких не було в проекті, необхідність побудувати ще одну зливову каналізацію, облаштувати ще одну підпірну стінку. Тому я прийняв рішення двічі на тиждень проводити наради на об'єкті, і, думаю, за місяць ми вирівняємо ситуацію, наберемо темпи, щоб якомога швидше здати дорогу в експлуатацію і звести нанівець всі незручності, які були створені для місцевих жителів», - зазначив Ігор Терехов. Сьогодні він дав доручення будівельникам навести лад біля одного з будинків.

Після огляду саду ім. Шевченка Ігор Терехов повідомив, що роботи там зараз ведуться повільно, оскільки є певні затримки з проектно-кошторисною документацією. Як тільки це питання вирішиться, реконструкція буде відновлена в максимальному темпі.

У сквері на пл. Свободи також тривають роботи: йде заміна теплотраси, готується облаштування центральної алеї та освітлення. Термін здачі в експлуатацію - 2019 рік.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини