У центрі Харкова тимчасово забороняється рух транспорту
23 серпня 2018 12:12 Оперативна інформація
У центрі Харкова тимчасово забороняється рух транспорту Рух транспорту на деяких центральних вулицях Харкова буде тимчасово заборонений з 6:00 до 17:00 26 серпня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з проведенням змагань з тріатлону «Iron Way».

Закриття руху торкнеться вул. Героїв Праці, на ділянці від вул. Барабашова до вул. Шевченка, вул. Шевченка, на ділянці від вул. Героїв Праці до вул. Матюшенка, вул. Матюшенка, Журавлівського узвозу, вул. Весніна, на ділянці від вул. Пушкінської до вул. Сумської, вул. Сумської, на ділянці від вул. Весніна до вул. Дерев'янка, Білгородського шосе і вул. Академіка Курчатова. Рух  відновлюватиметься поетапно після проходження спортсменами траси.

Також з 7:30 до 9:00 26 серпня буде заборонений рух тролейбусів по вул. Сумській, на ділянці від вул. Весніна до вул. Дерев'янка, в зв'язку з чим рух тролейбусів буде організований наступним чином:

№2: розворотне коло «Пр. Перемоги» - пр. Перемоги - пр. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - пр. Науки - пр. Незалежності - вул. Сумська - пл. Конституції;

№12: вул. Клочківська - вул. 23 Серпня - вул. Космонавтів - вул. Дерев'янка - вул. Балакірєва - лікарня швидкої допомоги.

Крім того, рух тролейбусів буде заборонений з 9:00 до 14:00 по Білгородському шосе, на ділянці від вул. Дерев'янка до вул. Академіка Проскури, в зв'язку з чим тролейбуси ходитимуть так:

№2: розворотне коло «Пр. Перемоги» - пр. Перемоги - пр. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - пр. Науки - пр. Незалежності - вул. Сумська - парк ім. Горького;

№12: вул. Клочківська - вул. 23 Серпня - вул. Космонавтів - вул. Дерев'янка - вул. Сумська - парк ім. Горького.

Також в цей день зміняться маршрути низки автобусів, інформацію про які можна дізнатися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини