Випускникам медуніверситету вручили дипломи
25 червня 2018 14:15 Освіта
Випускникам медуніверситету вручили дипломи Випуск молодих фахівців Харківського національного медичного університету пройшов сьогодні, 25 червня, у Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. М. В. Лисенка.

У святі взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична, заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, народний депутат України, колишній випускник університету Олександр Біловол.

Ректор ХНМУ Володимир Лісовий привітав молодих фахівців із закінченням навчання.

«Сьогодні ми випускаємо майже 1300 лікарів, з них близько 520 іноземців. За ці роки ми підготували 70 тисяч фахівців, які працюють у всіх куточках України і в багатьох країнах світу. Тепер і ви стали частиною нашої великої родини», - зазначив він.

Світлана Горбунова-Рубан побажала випускникам успішної роботи.

«Сьогодні ви стали дипломованими фахівцями. І тепер важливо, щоб усі свої знання і кожне слово клятви лікаря ви об'єднали з моральними та етичними якостями, які обов'язково повинні бути у вас як людей, що обрали професію служіння людям, які потребують допомоги. Лікар на своєму посту знаходиться 24 години на добу. У вас не буде спокійних вихідних, відпусток, як і багато чого іншого, що є у людей навколо вас. Але саме в цьому і полягає медичне щастя, якого я вам бажаю! Сьогодні вами пишаються батьки, викладачі - всі, хто доклав зусиль, аби ви стали справжніми фахівцями у своїй справі. А те, що Харків пишається вами, - немає жодного сумніву!» - зазначила Світлана Горбунова-Рубан.

Після урочистої частини та вручення дипломів з відзнакою відбувся святковий концерт.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини