Почалася реєстрація на новий сезон проекту «Я зможу!»
14 травня 2018 10:01 Спорт
Почалася реєстрація на новий сезон проекту «Я зможу!» Реєстрація на 6-й сезон соціального спортивного проекту «Я зможу!» стартувала сьогодні, 14 травня.

Цього року бажаючі зміцнити своє здоров'я, зробити тіло стрункішим і сильнішим змагатимуться в чотирьох категоріях: «Схуднення», «Кроссфіт», «Танці» і «Скелелазіння».

У категорії «Схуднення» будуть відібрані 25 учасників серед жінок і серед чоловіків різних вікових категорій: 16-30 років, 30-50 і старше 50. Обмеження по вазі в даній категорії для жінок становить від 75 кг, для чоловіків - від 85 кг.

У категорії «Кроссфіт» завданням учасників буде виконання комплексу спортивних вправ за максимально короткий час.

Категорія «Танці» підійде для тих, хто хоче пізнати ази сучасної хореографії (контемп, джаз-фанк, леді стайл, хіп-хоп, зумба, трайбл, танці на пілоні).

У категорії «Скелелазіння» любителі підкорювати нові вершини зможуть придбати нові навички.

Фінальне нагородження переможців всіх категорій проекту відбудеться 8 вересня у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького в рамках ярмарку «Харків - спортивна столиця».

Реєстрація на проект проходить з 14 по 28 травня на сайті «Харків - спортивний». Кількість учасників обмежена!

Також необхідно заповнити угоду про відповідальність і принести її на першу зустріч з учасниками проекту «Я зможу!». Зустріч відбудеться 3 червня в івент-зоні «Fabrika.space» (вул. Благовіщенська, 1, 3-й поверх). Там можна буде ознайомитися з графіком тренувань, отримати додаткову інформацію, взяти участь у майстер-класах.

Нагадаємо, що соціальний спортивний проект «Я зможу!» проходить у Харкові з 2014 року.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини