В Індустріальному районі пройшов суботник
23 квітня 2018 18:16 Місто
В Індустріальному районі пройшов суботник Роботи з благоустрою території пройшли 21 квітня в Індустріальному районі.

У них взяли участь понад 1,5 тис. осіб. В результаті було вивезено 219 куб. м негабаритного сміття, ліквідовано 9 стихійних сміттєзвалищ, упорядковано чотири місця розриття загальною площею 89 кв. м, очищено від оголошень 115 опор, пофарбовано понад 180 елементів благоустрою та висаджено 37 дерев.

Так, співробітники райдміністраціі займалися фарбуванням дитячих майданчиків біля будинків №31 та 39 по пр. Індустріальному. Санітарне прибирання в парках «Зелений гай», ім. Маяковського і на червоних лініях вул. Миру і вул. Зубарєва виконали співробітники управління освіти, управління культури, територіального центру та Пенсійного фонду. Фахівці Департаменту житлового господарства провели санітарне очищення скверу по вул. Пожарського. Також були встановлені огорожі палісадників і розбиті нові клумби.

Працівники комунальних підприємств ремонтували і фарбували лавки, урни у дворах будинків, займалися вирубкою парості.

Працівники торговельних підприємств і ринку провели санітарне очищення закріпленої території та вивезли гілки, а також займалися ремонтом тротуарів і вимощення житлового будинку №13/11 по пр. Архітектора Альошина.

Працівники тролейбусного підприємства упорядкували території розворотних кіл, провели ремонт і фарбування зупинок.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини