У мікрорайоні на Павловому Полі встановили світильники
23 лютого 2018 12:17 ЖКГ
У мікрорайоні на Павловому Полі встановили світильники 220 нових світильників зовнішнього освітлення були встановлені на Павловому Полі.

Як повідомив сьогодні, 23 лютого, директор КП «Міськсвітло» Олексій Куян, світильники встановили в мікрорайоні, обмеженому вул. Тобольською, вул. Шекспіра, вул. Отакара Яроша та пр. Науки.

«На адресу міського голови Геннадія Кернеса надійшла фотожалоба від мешканців будинку по вул. Отакара Яроша, 17-б про відсутність зовнішнього освітлення в їхньому мікрорайоні. Дійсно, при будівництві житлових будинків там було передбачено тільки освітлення від ламп над під'їздами, і території між багатоповерхівками були досить темними. Ми підійшли до вирішення цієї проблеми комплексно, зробивши зовнішнє освітлення в цілому мікрорайоні. Тут було змонтовано 3,5 кілометра мережі, встановлено 150 опор, 220 світильників і нове джерело живлення - шафа управління. Таким чином, освітлення з'явилося приблизно біля 20 будинків», - повідомив Олексій Куян.

За його словами, підприємство планує встановити в цьому мікрорайоні ще більше світильників, охопивши територію, обмежену вул. Клочківською, вул. 23 Серпня, пр. Науки, вул. Отакара Яроша.

Олексій Куян нагадав, що зовнішнє освітлення в Харкові працює до першої години ночі, а також вранці - з п'ятої години до світанку.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини