Геннадій Кернес: 320 мільйонів європейських інвестицій на метро - це перемога всіх харків'ян
11 грудня 2017 13:53 Місто
Геннадій Кернес: 320 мільйонів європейських інвестицій на метро - це перемога всіх харків'ян Фінальний Договір про фінансування продовження будівництва метро в Харкові Європейським банком реконструкції та розвитку і Європейським інвестиційним банком підписаний сьогодні, 11 грудня, в Києві у присутності Президента України Петра Порошенка.

Про це повідомив Харківський міський голова Геннадій Кернес на своїй сторінці у «Facebook».

Він нагадав, що за Угодою про фінансування інвестиційного проекту для Харківського метрополітену ЄБРР і ЄІБ нададуть 320 млн євро на будівництво двох нових станцій - «Державінської» та «Одеської», нового електродепо і закупівлю 85 вагонів рухомого складу.

«Харків підтвердив звання міста, що розвивається, і надійного партнера. Це були довгі, але дуже ефективні переговори, результатом яких став прозорий, детально пророблений проект, в успіху якого впевнені всі. Щиро дякую нашим європейським інвесторам і всій українській команді - Президенту України Петрові Порошенку, Кабінету міністрів, голові ХОДА Юлії Світличній, харківським метробудівникам. І вітаю усіх харків'ян, які вірять у нашу спільну роботу. Це спільна перемога і серйозне завдання - одне з тих, які ведуть Харків уперед», - зазначив Геннадій Кернес.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини