У Харкові відзначили День підприємця
30 серпня 2017 15:13 Місто
У Харкові відзначили День підприємця Святковий прийом з нагоди Дня підприємця пройшов сьогодні, 30 серпня, у Харківській міській раді.

З нагоди професійного свята підприємців привітала директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Вікторія Китайгородська.

«Сьогодні ми вшановуємо ініціативних та енергійних людей, які змогли побудувати свою справу і знайти гідне місце в економіці нашого міста. Ви забезпечуєте жителів Харкова товарами і послугами, створюєте нові робочі місця, ваша праця заслуговує на підтримку і повагу. Сьогодні на ринку виживає той, хто вміє працювати, виявляє наполегливість, володіє підприємницьким чуттям, може спрогнозувати ситуацію. Сьогодні в Харкові працює понад 15 тисяч підприємств малого, середнього і великого бізнесу, понад 100 тисяч підприємців. Щороку ми бачимо зростання реалізованої в Харкові продукції. Впевнена, що і в подальшому ви робитимете свій внесок у розвиток економіки міста, а ми, представники влади, будемо всіляко вас підтримувати і створювати гідні умови для ведення бізнесу», - сказала Вікторія Китайгородська.

Директор департаменту вручила кращим представникам цієї галузі Почесні грамоти виконавчого комітету Харківської міської ради, Подяки міського голови та Почесні грамоти Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку.

Зі списком нагороджених можна ознайомитися тут.

Довідка. День підприємця відзначається в Україні в першу неділю вересня. Свято встановлене Указом Президента від 5 жовтня 1998 року з метою відзначити важливу роль, яку відіграє цей сектор економіки у формуванні нового економічного ладу, розвитку демократії та громадянського суспільства.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини