«Харківводоканал» вводить послугу SMS-інформування
28 березня 2017 12:46 ЖКГ
«Харківводоканал» вводить послугу SMS-інформування КП «Харківводоканал» у травні запровадить послугу SMS-інформування абонентів.

Як повідомив сьогодні, 28 березня, директор Департаменту збуту КП «Харківводоканал» Тарас Грущак, підприємство постійно веде роботу з удосконалення всіх сервісів, які надаються абонентам. За його словами, з травня всім абонентам, у яких мобільні телефони прикріплені до особових рахунків, в автоматичному режимі надсилатимуться SMS-повідомлення про проведення планових ремонтних робіт в тому районі, де проживає абонент, і пориви, які відбулися на мережах водопостачання та водовідведення.

«Це дозволить абонентам підготуватися до тимчасових відключень, і вони будуть проінформовані про період відсутності тієї чи іншої послуги. Також абонент в SMS-режимі зможе отримувати інформацію про період повірки приладів обліку води, необхідності надання будь-яких документів або ж зміни в тарифах», - зазначив Тарас Грущак.

Для того щоб абоненти могли скористатися послугою SMS-інформування, необхідно звернутися до абонентних відділів або до call-центру КП «Харківводоканал», повідомити свою адресу, номер особового рахунку, а також вказати номер мобільного телефону, на який приходитиме SMS-розсилка.

Надалі на підприємстві планують розробити сервіс двостороннього зв'язку, який дозволить абонентам самостійно передавати показання приладів обліку води за допомогою мобільних додатків.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини