Комунальники прибирають сніг у дворах і на тротуарах
17 лютого 2017 13:02 ЖКГ
Комунальники прибирають сніг у дворах і на тротуарах На прибудинковій території та на пішохідних доріжках харківські комунальники продовжують прибирати сніг.

Зокрема, сьогодні, 17 лютого, роботи велися на пр. Гагаріна, в районі будинку №56. Як повідомив начальник Основ'янської філії КП «Харківблагоустрій» Семен Левін, найближчими днями очікується різке потепління, тому, щоб уникнути підтоплень у дворах, зараз також приділяється увага розчищенню зливоприймачів.

За його словами, в роботах з очищення від снігу в Основ'янському районі задіяні понад 120 працівників підприємства, п'ять одиниць техніки - трактори з відвалом і щіткою, навантажувач, засоби малої механізації - щітки та роторні снігоочисники.

«Цього року снігу багато, працювати важче, але ми справляємося. Спочатку була проведене очищення тротуарів, внутрішньоквартальних доріг для безпечного проходу пішоходів та проїзду транспорту. Тепер щодня проводимо подальше розчищення, складуємо сніг на зелених зонах», - повідомив Семен Левін.

Як повідомили в КП «Харківблагоустрій», всього за зиму було витрачено 7,7 тис. куб. м піску. На щоденне очищення та посипання прибудинкових територій задіяно близько 1700 двірників.

Після снігопадів для цих робіт також були використані 84 одиниці спеціалізованої техніки та 127 одиниць засобів малої механізації комунальних підприємств Департаменту житлового господарства.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини