У Харкові вручать премію «Подолання»
05 грудня 2016 11:36 Суспільство
У Харкові вручать премію «Подолання» Церемонія нагородження лауреатів премії «Подолання-2016» пройде 6 грудня (початок - о 17:00) в бальному залі готелю «Premier Palace Hotel Kharkiv».

У холі на другому поверсі проходитиме виставка-продаж робіт, створених людьми з інвалідністю. Початок тематичної програми - о 16:30.

Премія «Подолання» була заснована в 2013 році міською громадською організацією інвалідів «Креавіта», щоб привернути увагу суспільства до проблем людей із обмеженими можливостями, підтримати їхню активну участь у соціальному житті міста.

Премія вручається людям з інвалідністю за досягнення в професійній, творчій, спортивній або громадській діяльності. Претенденти на премію висуваються громадськими організаціями, ініціативними групами, органами місцевого самоврядування, культурними, спортивними або загальноосвітніми установами.

Лауреат, удостоєний премії, отримує пам'ятний диплом та грошову премію на розвиток своєї діяльності. Кошти виділяють представники соціально відповідального бізнесу, які хочуть зробити свій внесок у інтеграцію людей з інвалідністю в суспільство і в розвиток їхніх успіхів у різних видах діяльності.

З 2016 року вперше буде представлена ​​номінація «Кращий роботодавець», яка вручається підприємствам і організаціям будь-якої форми власності за створення сприятливих умов для працевлаштування людей з інвалідністю.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини