У парку Горького пройде свято «Битва за горіхи»
04 серпня 2016 15:43 Суспільство
У парку Горького пройде свято «Битва за горіхи» Нове свято «Битва за горіхи» пройде 6-7 серпня у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

Захід присвячений Білочці - головному символу парку.

Як розповіли організатори, учасники конкурсів, завдань і квестів отримуватимуть спеціальні жетони - «горіхи», які потім можна буде обміняти на подарунки. «Горіхи» розігруватимуть у кількох ігрових зонах: на головній алеї, в ігровому комплексі «Лігво Біллі Кіда», на Середньовічній площі. Крім того, по одному «горіху» отримають ті, хто пройде трасу у мотузковому містечку в Екстрім-парку або переможе в будь-якому з тирів «Лігва Біллі Кіда».

З 12:00 6 серпня на головній алеї почнуться гонки на міні-велосипедах: діти до 8 років мають проїхати 50 метрів на швидкість. Потім стартують перегони радіокерованих машинок, в яких зможуть взяти участь діти від 6 років. О 15:00 розпочнуться забіги «каракатицею» та в ластах. О 18:00 на головній алеї стартують розваги для підлітків від 14 років - біг у мішках і перегони на самокатах. Переможці та учасники всіх конкурсів отримають «горіхи».

В ігровому комплексі «Лігво Біллі Кіда» пройдуть лазертаг-битви і змагання на влучність. Будь-який гравець, який купив квиток на лазертаг, отримає «горіх». А в стрільбі з індіанських духових рушниць призові жетони отримають найвлучніші. Також «горіхи» чекають учасників заїзду на бику «Родео», атракціону «Золотомийка», призових атракціонів «Лігва Біллі Кіда».

Середньовічна площа запрошує всіх бажаючих взяти участь у дуелі з аква-дартсу та змаганнях на водних насосах. З 14:00 розпочнуться лицарські поєдинки. Клуб історичної реконструкції «Князь» організовує тренувальні дуелі з м'яким зброєю і обладунками. Професійні бійці навчать охочих основам бою. Переможці поєдинків отримають «горіхи».

Також у рамках свята відбудуться бої на подушках. Баталії пройдуть на центральній площі парку (початок - о 19:00). Заплановані такі битви: всі проти всіх, хлопчики проти дівчаток, битва на одній нозі, «цар гори», кидання подушками з місця та ін. Перед масовим боєм учасники зможуть розім'ятися в одиночних поєдинках на колоді. Організатори просять бажаючих взяти участь в цьому виді розваг приносити подушки з собою.

З детальною програмою свята можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини