У всіх харківських дитсадках встановлять нові ігрові майданчики
13 липня 2016 12:09 Освіта
У всіх харківських дитсадках встановлять нові ігрові майданчики Нові ігрові майданчики з'являться до початку осені в усіх дитячих садках Харкова.

Як повідомив сьогодні, 13 липня, начальник групи матеріально-технічного забезпечення Департаменту освіти Олег Костюшин, в 198 дитсадках встановлять 203 майданчики. Роботи вже завершили в Основ'янському і частині Шевченківського районів, триває установка в Немишлянському районі.

«Вперше цього року за кошти міського бюджету нові майданчики з'являться в кожному дитячому садку. Вони складаються з дев'ять елементів, в тому числі подвійної гірки, балансира, гойдалки, ігрового будиночку, пісочниці, лавок. Всі майданчики відповідають міжнародним стандартам і абсолютно безпечні для дітей», - повідомив Олег Костюшин.

Завідувачка дитячим садком №323 Яна Циганенко зазначила, що ці майданчики є не просто хорошим додатковим ігровим комплексом, а й допомагають вихователям у розвитку дитини.

«У нас великий дитячий садок, тут навчаються 337 дітей в 12 групах, тому цей майданчик був нам дуже потрібен. Його елементи призначені для розвитку логічного мислення, сенсорного сприйняття. Там є рахівниця, щоб дитина вчила кольори і цифри, іграшки в пісочниці призначені для тактильного розвитку», - зазначила завідуюча.

Також у дитячих садках і школах Харкова тривають ремонти, які завершені вже більш ніж на 60%.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини