У парку Горького відзначать День молоді та День Конституції
23 червня 2016 15:42 Суспільство
У парку Горького відзначать День молоді та День Конституції Цього року День молоді та День Конституції України в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького святкуватимуть чотири дні - з 25 до 28 червня.

Так, 25 червня на головній сцені відбудеться шоу «Лабораторії божевільних вчених», танцювальний майстер-клас школи «Сальса Лока» і концерт переможця фестивалю «ParkMusicFest» - колективу «Melen Passa Band». О 20:00 розпочнеться молодіжна дискотека.

26 червня ді-джеї гратимуть диско-музику, о 16:30 розпочнеться пінна дискотека, а о 20:00 - дискотека з вогняними ефектами. Цього ж дня також пройде танцювальний майстер-клас школи «Тодес», виступить група «Unnewsual». О 19:00 розпочнеться молодіжна конкурсна програма з призами. Весь день на Середньовічній площі працюватимуть фотозони.

27 червня будуть організовані лазертаг-ігри, дитяча шоу-програма, ілюзійне шоу, а також численні танцювальні та вокальні програми.

28 червня, в День Конституції, гостям парку малюватимуть на обличчях український прапор, вчитимуть плести браслети зі стрічок національних кольорів. Також можна буде залишити слова на адресу України на дереві побажань. На головній сцені виступить театр народної пісні «Талиця» і група «Lewis Carroll Band».

З повною програмою свят можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини