Ідея студентки ляже в основу нового харківського арт-фестивалю
07 червня 2016 17:16 Місто
Ідея студентки ляже в основу нового харківського арт-фестивалю У Харкові планують провести арт-фестиваль «Today Kharkiv Fest».

Про це повідомили сьогодні, 7 червня, на засіданні Туристичної ради при Харківському міському голові.

Ідея фестиваля належить студентці Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця Лідії Єфімовій, яка посіла з цим проектом друге місце на конкурсі «Я люблю Харків». Вона запропонувала концепцію щорічного дводенного фестивалю сучасного мистецтва в Харкові, спрямованого на підвищення туристичної привабливості міста і перетворення відомих туристам пам'яток.

«Придумати подібний фестиваль було і в наших планах, і тому все дуже вдало збіглося. Ми вже взяли в роботу цей проект. Зокрема, плануємо залучити художників в жанрі стріт-арт з наших зарубіжних міст-партнерів, щоб вони в певних місцях Харкова зобразили ті види своїх міст, які вважають знаковими і найкращими», - зазначила начальник відділу Департаменту міжнародного співробітництва Юлія Згурська.

За її словами, арт-фестиваль планується провести вже в серпні, до Дня міста.

Також будуть реалізовуватися або доопрацьовуватися інші проекти, представлені на конкурсі «Я люблю Харків», які спрямовані на створення туристичного маршруту Харкова, організацію 3D-турів містом тощо.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини