Дорожники в Харкові готуються до снігопаду
16 січня 2016 12:10 Оперативна інформація
Дорожники в Харкові готуються до снігопаду У зв'язку з прогнозованими снігопадами, дорожні служби в Харкові вже активно працюють на вулицях міста і готуються до ще більш складних погодних умов.

Як повідомили в КП «Шляхрембуд», станом на 12:00 на вулицях Харкова працюють 60 одиниць техніки, які посипають дороги сіллю і піщано-сольовою сумішшю. У випадку посилення снігопаду на вулиці готові виїхати ще 76 машин. Вночі будуть готові до виїзду 125 одиниць техніки.

Вчора робітники підприємства вивезли з доріг 552 куб. м снігу та льоду, висипали 118 куб. м піщано-сольової суміші та 20 т солі.

За даними Департаменту комунального господарства, у парках і скверах виконуються роботи з прибирання території (очищення сходів, доріжок від снігу і льоду, посипання доріжок піском, збирання та вивезення сміття), а також по догляду за зеленими насадженнями (санітарна обрізка дерев, вивезення гілок, видалення порослі). У першу чергу забезпечується прохідність центральних алей парків, скверів та інших об'єктів зеленого господарства, очищення сходів від снігу та криги.

Всього на об'єктах благоустрою задіяно 336 осіб та 36 одиниць техніки. Прибиранням охоплено 5,9 га загальної площі об'єктів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини