В оперному театрі проходить ялинка Харківського міського голови
24 грудня 2015 15:49 Суспільство
В оперному театрі проходить ялинка Харківського міського голови Новорічне шоу «Казка про забуті іграшки» стартувало сьогодні, 24 грудня, у Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. М. В. Лисенка.

Святкова вистава для учнів 1-4 класів шкіл міста та для дітей працівників комунальних підприємств (за заявками) проходитиме на великій сцені ХНАТОБ щодня до 8 січня. У масштабній постановці задіяно близько 600 учасників - акторів, дитячих танцювальних та хореографічних колективів.

Перший віце-мер Ігор Терехов нагадав, що ялинка міського голови проходить за ініціативою Геннадія Кернеса вже не перший рік.

«Ці заходи абсолютно безкоштовні для дітей. І всім це свято дуже подобається. Тут панує радісна атмосфера, посмішки, сміх, радість - все те, що ми хочемо, щоб у наступному році було у наших дітей», - зазначив Ігор Терехов.

Нагадаємо, що 26 грудня в малому залі ХНАТОБ дитячий балетний театр представить балет-мюзикл «Кицин дім», а на пл. Свободи цього ж дня відкриють головну новорічну ялинку міста (початок - о 17:00).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини