У саду Шевченка проходять «Наукові пікніки»
22 травня 2015 14:33 Освіта
У саду Шевченка проходять «Наукові пікніки» III Українсько-польський соціальний проект «Наукові пікніки» проходить сьогодні, 22 травня, в cаду ім. Т. Г. Шевченка, біля концертного залу «Україна».

Безпосередньо на алеях винахідники показують головоломки, демонструють різні експерименти. Для глядачів проходять майстер-класи, ігри, конкурси, також можна взяти участь у дослідах, ознайомитися з лазерними установками, роботою сонячних батарей, маятників, роботів, різноманітних 3D-принтерів, стати свідком оптичних ілюзій, дізнатися, як вирощують кристали. Для дітей також підготовлена ​​пізнавальна програма.

Цього року в «Наукових пікніках» беруть участь близько 50 вишів, науково-дослідних інститутів, клубів, організацій, підприємств та 500 викладачів, школярів і студентів, які підготували майже одну тисячу експериментів. Проект спрямований на популяризацію науки серед дітей та молоді.

Захід триватиме до 17:00.

Організатори - Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради, Харківський міський центр дозвілля молоді та Харківське міське громадське об'єднання «Центр розвитку громад».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини