1 травня на човнових станціях Харкова відкривається новий сезон
30 квітня 2015 14:51 Суспільство
1 травня на човнових станціях Харкова відкривається новий сезон Новий сезон відкривається в п'ятницю, 1 травня, на двох човнових станціях - «Стрілка» і «Ластівка».

Про це сьогодні, 30 квітня, повідомив адміністратор човнових станцій Сергій Воробйов.

За його словами, в ході підготовки до відкриття сезону на деяких човнах довелося оновити весла, рятувальні круги та жилети, оскільки торік клієнти, всупереч правилам безпеки, курили в човнах і там же гасили недопалки, неакуратно поводилися з рятувальними комплектами. Також на самих станціях замінили покриття зі штучної трави, яке стало непридатним через великий наплив людей торік.

«Сьогодні ще встановимо лавки і парасольки на набережній, вони освітлюватимуться в тон з мостом. Увечері тут буде дуже гарно», - зазначив Сергій Воробйов.

За його словами, вартість катання цього року зросте на 5 грн і складе 30 грн/год з людини. Всього на двох станціях знаходиться 40 човнів різних розмірів місткістю від двох до восьми чоловік. Час роботи - з 10:00 до 23:00.

За дотриманням правил безпеки під час катання стежитимуть по два рятувальники на кожній станції. За словами Сергія Воробйова, плавати на човнах можна скрізь, але не запливаючи за встановлені буйки. Також рятувальники не дозволяють кататися з алкоголем.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини