Валерій Писаренко вимагає розслідувати напад на депутатів Харківської міськради
28 січня 2015 13:18 Місто
Валерій Писаренко вимагає розслідувати напад на депутатів Харківської міськради Міжфракційне депутатське об'єднання «За Харків! За Слобожанщину!» вимагає знайти і покарати винних у нападах на депутатів Харківської міськради Володимира Скоробагача та Віктора Кітаніна.

Голова об'єднання, народний депутат України Валерій Писаренко звернувся до Президента України Петра Порошенка, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і генерального прокурора України Віталія Яреми з проханням забезпечити якісне проведення досудового розслідування подій, які відбулися 24 грудня 2014 року і 21 січня 2015 року біля будівлі Харківської міської ради.

Нардеп просить проконтролювати дотримання законів органами, які проводитимуть оперативно-розшукову діяльність, та вжити заходів щодо недопущення в подальшому політично мотивованої протиправної діяльності, порушень громадського порядку та перешкоджання діяльності органів місцевого самоврядування.

«Той факт, що в центрі одного з найбільших міст України на очах у представників правоохоронних органів систематично відбуваються протизаконні безчинства, свідчить про неналежне виконання службових обов'язків і бездіяльність посадових осіб правоохоронних органів, відповідальних за організацію та забезпечення громадського порядку. Потурання з боку держави насильству і вседозволеності особливо небезпечно в сьогоднішній, неспокійний для нашої держави час», - говориться у депутатському зверненні.

За словами парламентарія, правову оцінку діям осіб, причетних до організації і виконання цих сценаріїв у Харкові, повинен дати суд, а Президент України має надати допомогу, щоб у місті був забезпечений належний рівень охорони громадського порядку та безпеки його жителів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини