У Харкові триває робота з виносу автостанцій на межі міста
19 січня 2015 14:53 Місто
У Харкові триває робота з виносу автостанцій на межі міста Цього року в Харкові продовжиться робота з виносу автобусних станцій на межі міста.

Про це сьогодні, 19 січня, у прес-центрі Харківської міської ради повідомив директор Департаменту транспорту Сергій Дульфан.

Він нагадав, що загальна транспортна концепція міста передбачає винесення на периферію таких концентраторів транспорту, як автостанції та автовокзали приміського сполучення.

Так, уже закінчено будівництво будівлі автостанції на вул. Героїв Праці, але там ще необхідно побудувати світлофорний об'єкт і реконструювати ділянку дороги по вул. Академіка Павлова. Аналагічно виконані роботи з будівництва автостанції біля Центрального ринку, але міській владі ще належить пройти через процедуру оформлення цього вокзалу як об'єкта транспортної інфраструктури.

«Крім того, передбачено будівництво ще двох автостанцій. На Олексіївці в кінці пр. Людвіка Свободи буде побудований великий об'єкт, який зв'яже приміський та міський транспорт. І біля ст. м. «Пролетарська» в рамках реконструкції Московського проспекту також буде побудовано вокзал. Таким чином, основні автостанції будуть пересунуті на межі міста, щоб зменшити проїзд приміського транспорту міськими вулицями і знизити навантаження на вулично-дорожню мережу міста», - зазначив Сергій Дульфан.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини