Ремонт харківських шкіл затягується через проблеми з фінансуванням
15 серпня 2014 15:25
Ремонт харківських шкіл затягується через проблеми з фінансуванням Харківські навчальні заклади готуються до нового навчального року, незважаючи на проблеми з перерахуванням із Держказначейства коштів на ремонт.
Про це сьогодні, 15 серпня, на селекторній нараді в Харківській облдержадміністрації повідомила директор Департаменту освіти Ольга Деменко. 

За її словами, ремонт ведеться в 87 навчальних установах Харкова. 

«Через повну відсутність перерахування коштів з боку казначейства ремонти йдуть вкрай повільно. Хотілося б попросити обладміністрацію допомогти в цьому питанні хоча б із ремонтом покрівель. Ми ремонтуємо 62 покрівлі, але через відсутність фінансування роботи не оплачуються, ремонт значно затримується. У попередні роки до цього часу ми зазвичай вже закінчували ремонтувати всі покрівлі, але на сьогодні близько 30 покрівель ще не відремонтовані», - зазначила Ольга Деменко. 

В іншому підготовку до нового навчального року директор департаменту оцінила позитивно. За її словами, заборгованості за комунальні послуги навчальні установи не мають, а системи опалення повністю готові до опалювального сезону.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини