За безпекою під час Харківського марафону стежитимуть правоохоронці
07 квітня 2014 14:34
За безпекою під час Харківського марафону стежитимуть правоохоронці Організатори мають намір забезпечити повну безпеку під час проведення першого Харківського міжнародного марафону.
Про це сьогодні, 7 квітня, у прес-центрі Харківської міської ради повідомив координатор проекту Дмитро Гармаш. За його словами, буде встановлено 128 постів ДАІ по всьому маршруту слідування, а також численні пости міліції. 

«Є інформація, що на цей день збираються чергові політичні мітинги, тому я хочу звернутися до їхніх організаторів. Здавна повелося, що під час проведення спортивних змагань встановлювалися перемир'я. Сподіваюся, що одні харків'яни будуть толерантні до інших харків'ян і гостей міста і не зіпсують їм свято спорту. Запрошую всіх бажаючих, у кого багато емоцій та енергії, прийти і повболівати за наших бігунів», - зазначив заступник міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов. 

Як повідомили організатори змагань, також під час забігів організують чергування медпрацівників: 12 машин швидкої медичної допомоги та 30 медиків вздовж траси під час дитячих забігів. 

Для вболівальників буде встановлено кілька фан-зон, у тому числі на пл. Свободи. Там можна буде не тільки спостерігати за ходом забігів, а й взяти участь у численних конкурсах і забавах, подивитися музичні виступи.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини