Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 13.07.2011 № 500 «Про створення постійно діючих комісій з питань прийняття до комунальної власності м. Харкова відомчого житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури»

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2018-12-12 р. № 935


У  зв’язку з кадровими змінами в комунальних підприємствах міста, на підставі ст. ст. 29, 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 59 зазначеного Закону, виконавчий комітет Харківської міської ради 

ВИРІШИВ: 

  1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 13.07.2011 № 500 «Про створення постійно діючих комісій з питань прийняття до комунальної власності м. Харкова відомчого житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури», виклавши додаток 2 в новій редакції (додається).
  2. Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради забезпечити оприлюднення рішення в засобах масової інформації у встановленому порядку.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора Департаменту житлового господарства Харківської міської ради  Нехорошкова Р.Б. 

 
Міський голова                                                                     Г.А. Кернес

Пакет документів (завантажити)
Друкувати