Рішення 24 сесії Харківської міської ради 7 скликання від 19.12.2018 №1383/18 "Про затвердження Порядку надання орендарю згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна"

З метою підвищення ефективності використання майна територіальної громади м. Харкова, відповідно до ст.ст. 776,778 Цивільного кодексу України, ст. 284 Господарського кодексу України, на підставі Закону України «Про оренду державного та комунального майна», частини другої ст. 18 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Положення про оренду майна територіальної громади м. Харкова, затвердженого рішенням 14 сесії Харківської міської ради 7 скликання від 20.09.2017 №755/17, Порядку надання орендарю згоди орендодавця державного майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого державного майна, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 25.05.2018 № 686, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Харківська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Порядок надання орендарю згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна згідно з додатком.
  2. Доручити Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради забезпечити оприлюднення цього рішення в установленому порядку.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Харківської міської ради та секретаря Харківської міської ради.

 

Міський голова                                                       Г.А. Кернес

 

Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes