Про встановлення тарифу на послугу з перевезення пасажирів метрополітеном

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2018-03-28 р. № 203


З метою приведення тарифу на послугу з перевезення пасажирів метрополітеном у відповідність з економічно обґрунтованими витратами, враховуючи зростання витрат на оплату праці, цін на матеріали та інших витрат, згідно із Законом України «Про міський електричний транспорт», ст.ст. 17, 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком формування тарифів на послуги міського електричного транспорту (метрополітену), затвердженим наказом Міністерства транспорту та зв'язку України від 05.03.2007 № 191, розглянувши висновки Департаменту інфраструктури Харківської міської ради та Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради, на підставі звернення КП «Харківський метрополітен», керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Харківської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити тариф на послугу з перевезення пасажирів метрополітеном, яку надає КП «Харківський метрополітен», у розмірі 5,00 грн за одне пасажироперевезення.

2.  Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 22.03.2017 № 183 «Про встановлення тарифу на послугу з перевезення пасажирів  метрополітеном».

3. КП «Харківський метрополітен» здійснювати перевезення пасажирів за тарифом, що діяв на момент поповнення електронної картки.

4. Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити оприлюднення рішення в газеті «Харьковские известия».

5. Рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань інфраструктури міста Водовозова Є.Н.

 
Міський голова                                                                      Г.А. Кернес

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes