Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для потреб бюджетних установ та інших споживачів м. Харкова (крім населення) товариству з обмеженою відповідальністю «Котельні лікарняного комплексу»

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2018-02-28 р. № 140


          З метою приведення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання у відповідність до економічно обґрунтованих витрат, враховуючи вартість енергоносіїв, матеріальних ресурсів, рівень мінімальної заробітної плати та інших витрат, на підставі розрахунків товариства з обмеженою відповідальністю «Котельні лікарняного комплексу», розглянувши висновки Департаменту комунального господарства Харківської міської ради та Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради, згідно із Законом України «Про житлово-комунальні послуги», ст.ст. 18, 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про теплопостачання», Порядком формування тарифів на теплову енергію,  її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869, керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Харківської міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Встановити тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для потреб бюджетних установ та інших споживачів м. Харкова (крім населення) товариству з обмеженою відповідальністю «Котельні лікарняного комплексу» згідно з додатком.

2. Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити оприлюднення  рішення в газеті «Харьковские известия».

3. Рішення набирає чинності з дня офіційного оприлюднення.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Руденка А.І.

 

 

Міський голова                                                                      Г.А. Кернес

 

Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes