Про встановлення тарифів на послуги з вивезення (перевезення, захоронення) побутових відходів, які надає ТОВ «Харків Екоресурс»

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2017-07-19 р. № 472


З метою приведення тарифів на послуги з вивезення побутових відходів, які надає ТОВ «Харків Екоресурс», у відповідність до економічно обґрунтованих витрат, враховуючи зростання вартості пально-мастильних матеріалів, матеріальних ресурсів, витрат на оплату праці та інших витрат, на підставі звернення та розрахунків ТОВ «Харків Екоресурс», розглянувши висновки Департаменту житлового господарства Харківської міської ради та Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради, згідно із Законом України «Про житлово-комунальні послуги», ст.ст. 18, 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 № 1010, керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Харківської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити тарифи на послуги з вивезення (перевезення, захоронення) побутових відходів, які надає ТОВ «Харків Екоресурс», згідно з додатком.
2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 18.02.2015 № 92 «Про встановлення тарифів на послуги з вивезення (перевезення, захоронення) побутових відходів, які надає ТОВ «Харків Екоресурс».
3. Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради (Болгова Л.В.) з метою соціального захисту населення м. Харкова вжити заходів із забезпечення безперебійної роботи з нарахування населенню пільг і субсидій на оплату житлово-комунальних послуг згідно з чинним законодавством.
4. Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити оприлюднення даного рішення в газеті «Харьковские известия».
5. Рішення набирає чинності з дня офіційного оприлюднення.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Руденка А.І.

Міський голова Г.А. Кернес Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes