Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надає державне комунальне підприємство «Харківський завод електроапаратури»

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2012-08-01 р. № 448


З метою приведення у відповідність з економічно обґрунтованими витратами тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, розглянувши звернення державного комунального підприємства «Харківський завод електроапаратури», висновки Департаменту житлового господарства та Департаменту економіки та комунального майна, згідно з Законом України «Про житлово-комунальні послуги» (із змінами), постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 р. № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», на підставі ст.ст. 18, 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Харківської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надає державне комунальне підприємство «Харківський завод електроапаратури» згідно із додатками № 1-2.

2. Доручити Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю забезпечити розміщення цього рішення в офіційному друкованому засобі міської ради.

3. Дане рішення набирає чинності згідно частини 5 статті 32 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» через 15 днів з дня його оприлюднення в газеті «Харьковские известия».

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Парамонова А.О.


Секретар міської ради                                                              О.М. Новак 
Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes