Про встановлення розміру допомоги на поховання

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2017-02-15 р. № 77


На підставі ст.ст. 8, 13 Закону України «Про поховання та похоронну справу», Порядку  надання допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов'язалася поховати померлого, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 № 99, враховуючи рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 22.04.2010 № 136 «Про встановлення тарифів на ритуальні послуги, які надає КП «Ритуал», керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Харківської міської ради
ВИРІШИВ:
1. Встановити з 01.01.2017 розмір допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого, виходячи з вартості ритуальних послуг, але не вище 1250,0 грн, за рахунок коштів бюджету міста Харкова.
2. Головам адміністрацій районів Харківської міської ради визначити порядок фінансування та виплати допомоги на поховання в зазначеному розмірі.
3. Зобов’язати начальників управлінь праці та соціального захисту населення адміністрацій районів Харківської міської ради здійснювати підготовку документів щодо  виплати громадянам допомоги на поховання.
4. Доручити Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради забезпечити оприлюднення цього рішення в установленому порядку в офіційному друкованому виданні в 5-денний термін з дня його прийняття.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення  Горбунову-Рубан С.О.

 
Міський голова                                                                    Г.А. Кернес

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes