Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 13.07.2011 № 523 «Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів загального користування»

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2018-01-17 р. № 34


З метою впорядкування роботи міського автомобільного пасажирського транспорту загального користування, удосконалення якості транспортного обслуговування населення, на виконання законодавства України з безпеки пасажирських перевезень на автомобільному транспорті, на підставі ст.ст. 6, 7 Закону України «Про автомобільний транспорт» та  ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Харківської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 13.07.2011 № 523 «Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів загального користування» (зі змінами), виклавши додаток                   у наступній редакції (додається).
2. Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити оприлюднення цього рішення у встановленому порядку.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на директора Департаменту інфраструктури Харківської міської ради Дульфана С.Б.

 Міський голова                                                                   Г.А. Кернес

Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes