Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 13.07.2011 № 500 «Про створення постійно діючих комісій з питань прийняття до комунальної власності м. Харкова відомчого житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури»

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2017-05-10 р. № 294


У зв’язку з кадровими змінами у виконавчих органах Харківської міської ради та комунальних підприємствах міста, на підставі ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 59 зазначеного Закону, виконавчий комітет Харківської міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 13.07.2011 № 500 «Про створення постійно діючих комісій з питань прийняття до комунальної власності м. Харкова відомчого житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури» (зі змінами), виклавши додаток 1 у новій редакції (додається).
2. Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради забезпечити оприлюднення рішення в засобах масової інформації у встановленому порядку.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора Департаменту житлового господарства Харківської міської ради Нехорошкова Р.Б.

 
Міський голова                                                                    Г.А. Кернес

Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes