Про утворення територіальних виборчих округів в межах багатомандатного виборчого округу з виборів депутатів Харківської міської ради та територіальних виборчих округів в межах єдиного одномандатного округу по виборах Харківської міської голови

Перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад
територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів
25 жовтня 2020 року


ХАРКІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА


Від 2015-09-17 р. № 13

місто Харків

Відповідно до частини п’ятої, дев’ятої  статті 17 Закону України «Про місцеві вибори» для проведення виборів депутатів міської ради та міського голови відповідна міська територіальна виборча комісія не пізніш як за  37 днів до дня чергових місцевих виборів утворює на території кожного району в місті територіальні виборчі округи з орієнтовно середньою кількістю виборців в кожному окрузі на підставі відомостей Державного реєстру виборців.

Рішення про утворення вказаних територіальних виборчих округів із зазначенням їх номерів,меж, номерів постійно діючих виборчих дільниць (в складі кожного округу), орієнтовної кількості виборців у кожному виборчому окрузі оприлюднюються відповідною територіально виборчою комісією в друкованих засобах масової інформації або в іншій, визначений цією виборчою комісією спосіб

Територіальні виборчі округи в межах багатомандатного виборчого округу з  виборів депутатів Харківської міської виборчої комісії та єдиного одномандатного виборчого округу з виборів Харківського міського голови утворюються Харківською міською виборчою комісією в межах міста Харкова.

Розглянувши подання районних у місті Харкові відділів ведення Державного реєстру виборців про кількість виборців, які проживають на території відповідних районів міста, відповідно до частини п’ятої, дев’ятої статті 17  Закону України «Про місцеві вибори» , Постанови Центральної виборчої комісії від 03 вересня 2015 року №216  «Про кількість територіальних, одномандатних виборчих округів, що утворюються обласними, районними, міськими, районними у містах (у містах, де утворені районні у місті ради), сільськими, селищними виборчими комісіями для організації виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року»,  керуючись п.2 частини п’ятої статті 25, статтею 27 Закону України «Про місцеві вибори» Харківська міська виборча комісія Харківської області

ПОСТАНОВЛЯЄ:
1. Утворити територіальні виборчі округи в межах багатомандатного виборчого округу з виборів депутатів Харківської міської ради в кількості 84 із зазначенням меж та кількості виборців в кожному окрузі (додається);

Дзержинський район – 12 (від №1 до №12 включно);

Жовтневий район – 7 (від №13 до №19 включно);

Київський район – 11 (від №20 до №30 включно);

Комінтернівський район – 9 ( від №31 до №39 включно);

Ленінський район – 5  ( від №40 до №44 включно);

Московський   район – 17 ( від №45 до №61 включно);

Орджонікідзевський район – 9 ( від № 62 до №70 включно);

Фрунзенський район – 8 ( від №71 до №78 включно);

Червонозаводський район – 6 ( від №79 до №84 включно); 
2. Утворити територіальні виборчі округи єдиного одномандатного виборчого округу по виборах Харківського міського голови в кількості дев’яти, межі яких збігаються з межами районів у місті:

Дзержинського района міста Харкова,

Жовтневого района міста Харкова,

Київського района міста Харкова,

Комінтернівського района міста Харкова,

Ленінського района міста Харкова,

Московського района міста Харкова,

Орджонікідзевського района міста Харкова,

Фрунзенського района міста Харкова,

Червонозаводського района міста Харкова.
3. Невідкладно надіслати цю постанову відділу ведення Державного реєстру виборців Адміністрації Київського району Харківської міської ради на паперових носіях  та в електроному вигляді.
4. Невідкладно передати цю постанову до Центральної виборчої комісії через відділ ведення Державного реєстру виборців Адміністрації Київського району Харківської міської ради.
5. Надіслати цю постанову Харківській обласній виборчій комісії.
6. Цю постанову оприлюднити в газеті «Харьковские известия», на спеціальній сторінці офіційного сайту Харківської міської ради та інформаційному стенді Харківської міської виборчої комісії.

Голова Харківської міської виборчої комісії                          Г. В. Биндич

Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes