Про розгляд заяви Удовиченко Наталії Миколаївни, обраної депутатом Харківської міської ради в багатомандатному виборчому окрузі від Харківської міської організації Партії «Відродження».

Перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад
територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів
25 жовтня 2020 року


ХАРКІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА


Від 2015-11-05 р. № 214

місто Харків

До Харківської міської виборчої комісія Харківської області надійшла заява Удовиченко Наталії Миколаївни про відмову в наданні документів, передбачених ч.1 ст.89 Закону України «Про місцеві вибори».

Розглянувши заяву про відмову у наданні документів для реєстрації депутатом Удовиченко Наталії Миколаївни, яку обрано депутатом Харківської міської ради в багатомандатному виборчому окрузі від Харківської міської організації Партії «Відродження», відповідно до частини 1 статті 89 Закону України «Про місцеві вибори», постанови Центральної виборчої комісії від 2 жовтня 2015 року № 381 «Про роз’яснення щодо порядку реєстрації обраних депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у містах рад, сільських, селищних, міських голів та старост сіл, селищ», керуючись пунктом 17 частини 5 статті 25, частиною 4 статті 89 зазначеного Закону, Харківська міська виборча комісія Харківської області

ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Визнати такою, що відмовилась від депутатського мандату, Удовиченко Наталію Миколаївну, обрану депутатом Харківської міської ради у багатомандатному виборчому окрузі від Харківської міської організації Партії «Відродження».

2. Визнати обраним депутатом Харківської міської ради у багатомандатному виборчому окрузі наступного за черговістю кандидата в депутати Харківської міської ради від Харківської міської організації Партії «Відродження» Касьянова Олександра Сергійовича.

3. Копію цієї постанови невідкладно надіслати до Центральної виборчої комісії та Касьянову Олександру Сергійовичу.

4. Цю постанову оприлюднити на інформаційному стенді Харківської міської виборчої комісії Харківської області.

Голова Харківської міської
виборчої комісії Харківської області                                           Г.В. Биндич

 

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes