Про розгляд заяви Касьянова Олександра Сергійовича, обраного депутатом Харківської міської ради в багатомандатному виборчому окрузі від Харківської міської організації Партії «Відродження».

Перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад
територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів
25 жовтня 2020 року


ХАРКІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА


Від 2015-11-05 р. № 215

місто Харків

До Харківської міської виборчої комісія Харківської області надійшла заява Касьянова Олександра Сергійовича про відмову в наданні документів, передбачених ч.1 ст.89 Закону України «Про місцеві вибори».

Розглянувши заяву про відмову у наданні документів для реєстрації депутатом Касьянова Олександра Сергійовича, якого обрано депутатом Харківської міської ради в багатомандатному виборчому окрузі від Харківської міської організації Партії «Відродження», відповідно до частини 1 статті 89 Закону України «Про місцеві вибори», постанови Центральної виборчої комісії від 2 жовтня 2015 року № 381 «Про роз’яснення щодо порядку реєстрації обраних депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у містах рад, сільських, селищних, міських голів та старост сіл, селищ», керуючись пунктом 17 частини 5 статті 25, частиною 4 статті 89 зазначеного Закону, Харківська міська виборча комісія Харківської області

ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Визнати таким, що відмовився від депутатського мандату, Касьянова Олександра Сергійовича, обраного депутатом Харківської міської ради у багатомандатному виборчому окрузі від Харківської міської організації Партії «Відродження».

2. Визнати обраною депутатом Харківської міської ради у багатомандатному виборчому окрузі наступного за черговістю кандидата в депутати Харківської міської ради від Харківської міської організації Партії «Відродження» Чечетову-Терашвілі Тетяну Михайлівну.

3. Копію цієї постанови невідкладно надіслати до Центральної виборчої комісії та Чечетовій-Терашвілі Тетяні Михайлівні.

4. Цю постанову оприлюднити на інформаційному стенді Харківської міської виборчої комісії Харківської області.

Голова Харківської міської
виборчої комісії Харківської області                                           Г.В. Биндич

 

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes