Про підсумки голосування, результати виборів та обрання депутатів Харківської міської ради в багатомандатному виборчому окрузі на чергових місцевих виборах 25 жовтня 2015 року

Перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад
територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів
25 жовтня 2020 року


ХАРКІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА


Від 2015-11-03 р. № 209

місто Харків

03 листопада 2015 року Харківська міська виборча комісія Харківської області на виконання приписів статті 86 Закону України «Про місцеві вибори» (далі - Закон), Роз’яснень, затверджених Постановою Центральної виборчої комісії №356 від 21 вересня 2015 року, на підставі протоколів районних у місті Харкові виборчих комісій про підсумки голосування в територіальних виборчих округах з виборів депутатів Харківської міської ради установила результати виборів (склала протокол) результатів у багатомандатному виборчому окрузі по виборах депутатів Харківської міської ради.
Відповідно до частини 12 статті 86 Закону повідомлення про підсумки голосування та результати виборів, рішення про черговість кандидатів у депутати у виборчих списках місцевих організацій партій, які отримали право на участь у розподілі депутатських мандатів, список обраних депутатів у багатомандатному виборчому окрузі (в алфавітному порядку) не пізніш як на п'ятий день після встановлення результатів виборів публікуються в друкованих засобах масової інформації або доводяться до відома населення в інший спосіб. Про результати голосування і підсумки виборів територіальна виборча комісія приймає відповідне рішення.
Про підсумки голосування та результати виборів, рішення про черговість кандидатів у депутати у виборчих списках місцевих організацій партій, які отримали право на участь у розподілі депутатських мандатів, список обраних депутатів у багатомандатному виборчому окрузі територіальна виборча комісія невідкладно надсилає повідомлення Центральній виборчій комісії за формою, встановленою Центральною виборчою комісією.
Враховуючи наведене, у відповідності до частин 11, 12 статті 86 Закону України «Про місцеві вибори», керуючись пунктом 17 частини 5 статті 25 та статтею 27 Закону України «Про місцеві вибори», Харківська міська виборча комісія Харківської області
ПОСТАНОВЛЯЄ:
1. Визнати обраними депутатами Харківської міської ради в багатомандатному виборчому окрузі, згідно з додатком.
2. Оприлюднити цю постанову на спеціальній сторінці офіційного сайту Харківської міської ради та інформаційному стенді Харківської міської виборчої комісії.
3. Надіслати Центральній виборчій комісії повідомлення про підсумки голосування та результати виборів, рішення про черговість кандидатів у депутати у виборчих списках місцевих організацій партій, які отримали право на участь у розподілі депутатських мандатів, список обраних депутатів у багатомандатному виборчому окрузі в порядку і строки визначені Законом України «Про місцеві вибори».
Голова 
арківської міської виборчої комісії
Харківської області                                                    Г.В. Биндич
Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes