Про основні організаційні заходи з підготовки і проведення повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року
У К Р А И Н А 
ХАРЬКОВСКИЙ  ГОРОДСКОЙ  ГОЛОВА
 
 
РАСПОРЯЖЕНИЕ
 
 
От __08.04.2019_____ № 47

З метою організаційного забезпечення підготовки і проведення повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року, створення належних умов для реалізації громадянами України конституційних виборчих прав, відповідно до постанови Центральної виборчої комісії від 07.04.2019 № 759 «Про проведення повторного голосування з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року», на підставі Закону України «Про вибори Президента України», Закону України «Про Державний реєстр виборців», керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: 

  1. Затвердити План основних організаційних заходів з підготовки та проведення повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року згідно з додатком  1.
  2. Створити міську робочу групу з питань надання практичної допомогив частині матеріально-технічного забезпечення виборчих комісій та сприяння в реалізації ними повноважень на період підготовки і проведення повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року, затвердити її персональний склад згідно з додатком 2.
  3. Закріпити керівний склад Харківської міської ради за територіальними виборчими округами з метою координації роботи виконавчих органів Харківської міської ради щодо надання практичної допомоги в частині матеріально-технічного забезпечення виборчих комісій та реалізації їх повноважень у період підготовки і проведення повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року згідно з додатком 3.
  4. Виконавчим органам Харківської міської ради інформацію про виконання Плану основних організаційних заходів з підготовки і проведення повторного голосування 21 квітня 2019 року з виборів Президента України надавати до Департаменту організаційної роботи Харківської міської ради наступного дня після закінчення зазначених у плані термінів та строків виконання.
  5. Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити опублікування розпорядження на офіційному сайті Харківської міської ради, міського голови, виконавчого комітету у встановленому порядку.
  6. Координацію виконання розпорядження покласти на заступника міського голови – керуючого справами виконавчого комітету міської ради Чечетову-Терашвілі Т.М.
  7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря міської ради Новака О.М. 

 
Міський голова                                                                Г.А. КЕРНЕС

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes