Про коригування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що знаходяться у комунальній власності територіальної громади м. Харкова

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2018-05-11 р. № 318


З метою приведення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для будинків комунальної власності територіальної громади м. Харкова, що знаходяться в господарському віданні комунального підприємства «Жилкомсервіс», у відповідність до економічно обґрунтованих витрат підприємств-виконавців послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, на підставі звернення КП «Жилкомсервіс», розглянувши висновки Департаменту житлового господарства Харківської міської ради та Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради, згідно із Законом України «Про житлово-комунальні послуги», ст.ст. 17, 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Харківської міської ради
ВИРІШИВ:
1. Скоригувати тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що знаходяться у комунальній власності територіальної громади м. Харкова, встановлені рішенням виконавчого комітету Харківської міської ради від 20.12.2011 № 893 «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що знаходяться у комунальній власності територіальної громади м. Харкова» (в редакції рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 10.05.2017 № 283), виклавши додаток 2 до нього у новій редакції (додається).
2. Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради (Болгова Л.В.) з метою соціального захисту населення м. Харкова вжити заходів  щодо  забезпечення  безперебійної роботи з  нарахування населенню пільг і субсидій на оплату житлово-комунальних послуг згідно з чинним законодавством.
3. Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити оприлюднення рішення в газеті «Харьковские известия».
4. Рішення набирає чинності з 01 червня 2018 року.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Руденка А.І.

 
Міський голова                                                                          Г.А. Кернес

Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes