Про розгляд заяви Чуб Ольги Ігорівни, обраної депутатом Харківської міської ради в багатомандатному виборчому окрузі від Харківської міської організації Партії «Відродження».

До Харківської міської виборчої комісія Харківської області надійшла заява Чуб Ольги Ігорівни про відмову в наданні документів, передбачених ч.1 ст.89 Закону України «Про місцеві вибори».

Розглянувши заяву про відмову у наданні документів для реєстрації депутатом Чуб Ольги Ігорівни, яку обрано депутатом Харківської міської ради в багатомандатному виборчому окрузі від Харківської міської організації Партії «Відродження», відповідно до частини 1 статті 89 Закону України «Про місцеві вибори», постанови Центральної виборчої комісії від 2 жовтня 2015 року № 381 «Про роз’яснення щодо порядку реєстрації обраних депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у містах рад, сільських, селищних, міських голів та старост сіл, селищ», керуючись пунктом 17 частини 5 статті 25, частиною 4 статті 89 зазначеного Закону, Харківська міська виборча комісія Харківської області

ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Визнати такою, що відмовилась від депутатського мандату, Чуб Ольгу Ігорівну, обрану депутатом Харківської міської ради у багатомандатному виборчому окрузі від Харківської міської організації Партії «Відродження».

2. Визнати обраною депутатом Харківської міської ради у багатомандатному виборчому окрузі наступного за черговістю кандидата в депутати Харківської міської ради від Харківської міської організації Партії «Відродження» Кіриченко Світлану Володимирівну.

3. Копію цієї постанови невідкладно надіслати до Центральної виборчої комісії та Кіриченко Світлані Володимирівні.

4. Цю постанову оприлюднити на інформаційному стенді Харківської міської виборчої комісії Харківської області.

Голова Харківської міської
виборчої комісії Харківської області                                           Г.В. Биндич

 

Print