ОГОЛОШЕННЯ Про проведення конкурсу пропозицій на виконання соціального замовлення та конкурсу соціальних проектів «Єдина соціальна мережа» («ЄСМ») на 2016 рік

Департамент праці та соціальної  політики Харківської міської ради інформує громадські організації та благодійні фонди соціальної спрямованості, які працюють та зареєстровані, як юридичні особи на території міста Харкова, про проведення конкурсу на виконання соціального замовлення та конкурсу соціальних проектів  на надання  соціальних послуг наступним цільовим групам населення міста:

- людям з особливими потребами;
- багатодітним сім’ям, сім’ям, в яких виховуються діти –сироти та   діти з   особливими   потребами;
- одиноким непрацездатним громадянам та людям похилого віку;
- учасникам антитерористичної операції та членам сімей загиблих учасників антитерористичної операції;
- вимушеним переселенцям з зони проведення антитерористичної операції.

  Напрямки  та завдання  соціального замовлення на 2016 рік:

1. Підтримка роботи  клубів  активного довголіття громадян похилого віку

 2.   Супровід людей з обмеженими фізичними можливостями з метою забезпечення їх життєдіяльності.

  2.1.Надання транспортної соціальної послуги для інвалідів 1 та 2 груп з проблемами  опорно -  рухового апарату, які пересуваються на інвалідних візках.

  2.2.Створення служби супроводу для інвалідів 1 та 2 груп з проблемами опорно -  рухового апарату, які пересуваються на інвалідних візках.

  2.3. Надання   послуг  супроводу для інвалідів по зору та слуху.

3. Розвиток міської мережі раннього втручання для надання послуг дітям з порушеннями розвитку та сім’ям,  які їх виховують.

4.Забезпечення  роботи Інтернет-порталу «Єдина соціальна мережа»

  5.  Проведення соціологічного, юридичного, економічного та наукового аналізу механізму взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськими організаціями, передового досвіду реалізації соціальної політики.

6.. Організація та проведення заходів  стосовно охорони життя і здоров’я у виробничій та невиробничій сферах.

7. Організація  надання допомоги бездомним та безпритульним громадянам.

8.Соціально-педагогічна і психологічна підтримка та соціальний супровід, прийомних сімей,  дитячих будинків сімейного типу та сімей, які виховують неповнолітніх дітей.

9. Надання паліативної та хоспісної допомоги жителям територіальної громади міста. Підготовка волонтерів для роботи в умовах хоспісу.

УВАГА!

Пропозиції на виконання соціального замовлення та соціальні проекти на конкурс соціальних проектів від об’єднань громадян приймаються у кількості 13 примірників,  оформлених згідно з аплікаційними формами,  передбаченими для проведення вищезазначених міських конкурсів.

Крім того, при подачі пропозиції чи соціального проекту необхідно надати  (1 примірник):

-          заяву від керівника організації   щодо участі у конкурсі;
-          свідоцтво про державну реєстрацію;
-          статут організації;
-          податковий звіт про використання коштів неприбутковими установами й організаціями;
-          копію довідки з єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ);
-          розпорядження чи довіреність на члена організації – керівника проекту, (якщо керівник проекту не є керівником організації);
-          перспективний план  роботи організації на 3-5 років.                                      

   Консультації щодо участі у конкурсах проводяться відділом розвитку соціальних послуг управління праці та соціальних питань Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради за адресою: вул. Сумська, 64, 5 поверх, каб. 188. (тел. 715-73-96), щоденно, з 10-00 до 13-00,   з 30  грудня   2015 року    по 20 січня 2016 року.

Додаткову інформацію щодо проведення конкурсів можна отримати на офіційному сервері Харківської міської ради, міського голови та виконавчого комітету www.city.kharkov.ua  та сайті  www.esm.kharkov.ua

Пропозиції та соціальні проекти на конкурси  приймаються  відділом розвитку соціальних послуг управління праці та соціальних питань Харківської міської ради за вищевказаною адресою   у кількості       13  примірників,    до 16-00  29 січня 2016 року.

Пропозиції та соціальні проекти, які не відповідають вищевказаним напрямкам та завданням на розгляд Експертної ради не приймаються. 

Аплікаційна форма 

Print